27-11-2007

zondag 25 november 2007

Nou, ze zijn dan toch nog gekomen, vrijdagavond, maar het was al donker. En ze hadden m'n nieuwe maatjes waar ik bij kom te wonen, ook meegenomen: Laska, da's de zuster van mijn oma, en Egil, dat is een jongen, nou ja, mán al, en die komt uit Zweden. En Kaisa, die is ook hier geboren. Ze waren best aardig. Egil moest ik wel in de gaten houden, want die is ook gek op knuffels, maar de Anneke-vrouw zei dat hij nóóóóit knuffels kapot maakt. Kan best, maar ik hou 'm toch maar in de gaten. 't Was best leuk dit weekend en ik heb ze alvast goed leren kennen. M'n zus Britt en ik zijn nog met de vrouw en de Anneke-vrouw en de Peter-baas boodschappen gaan doen en iedereen vond ons heel lief en schattig en zo.
En als Anneke-vrouw zei dat wij Buhundjes waren, vroegen ze elke keer Boe..wat?? Beetje dom, vinden we. Maar misschien zijn we wel héél speciaal.
En nou gaan we naar huis, naar Rotjeknor, zegt de vrouw.
Eerst nog even op de foto met m'n 3 nieuwe vrienden, nog een zoen op m'n neus van de vrouw en dan gaan we......doei, tot kijk! Klik voor grotere foto.

 
RocketTheme Joomla Templates