28-11-2007

27 november 2007

Zo, de rust is weer gekeerd. Eigenlijk wel een beetje erg rustig. Geen voorzichtig meer schuifelen door 't huis om geen pup op 't pootje of staartje te trappen. Geen ijselijk gegrom meer van één der Bu's omdat 'n pup weer 'ns over de schreef gaat en op z'n nummer gezet moest worden. Geen katten die paniekerig door de kamer schieten, achterna gezeten door de pups. Geen schrikgillen als de kat er genoeg van heeft en uithaalt. Geen schoenen, pantoffels of sokken uit de tuin hoeven halen.Geen nachtelijke afspoel-sessies meer met de tuinslag buiten, omdat je in een haastige run naar het toilet in het donker weer in een - overigens prachtig stevig - hoopje stapt, dat smeuïg tussen je tenen omhoogkrult. Geen kranten voor de plasjes en hoopjes meer hoeven neerleggen, die dan enthousiast in duizend stukjes worden gescheurd. En - hoe heerlijk - geen tig keer per dag de vloer hoeven dweilen vanwege de in drievoud gepleegde "ongelukjes".
De mop, de emmer en de dweil kunnen weer naar de bijkeuken.
De rust is weergekeerd - érg weergekeerd! Klik voor grotere foto.

 
28-11-2007

27 november 2007

Bericht van LAIKA uit Brunssum:

"Beste vrouw,

Het zal nu wel stil zijn in huize "Buhund", nu mijn zusjes ook zijn opgehaald. Ik ben na een lange autorit met 12 km file aangekomen in mijn nieuwe huis in Brunssum. Inmiddels heb ik alles al mogen verkennen en heb mijn nieuwe baasjes de eerste twee nachtjes flink bezig gehouden.
Nu ik gewend ben aan mijn nieuwe omgeving, zijn de nachtjes rustiger en slaap ik inmiddels van half 1 tot half 7 lekker door. Het liefste lig ik op mijn lounge-kussen in de woonkamer en aan speeltjes ontbreekt mij hier niets.
Mijn baasjes zijn erg lief voor mij en ook de kleinste is grote maatjes met mij geworden. Kijk maar naar de leuke foto.
Klik voor grotere foto.

 
28-11-2007

27 november 2007

BRITT's vrouw schrijft verder:\

Wat een enthousiasme heeft ze voor de mensen, en kinderen is helemaal leuk, kun je lekker in 't gezicht likken, zijn niet zo lang als baas en vrouw. Ze plast en poept keurig buiten, op 2 plasjes na, peanuts toch? Vannacht in een kartonnen verhuisdoos op haar dekentje naast mijn bed. Met mijn hand erin sliep ze binnen 5 minuten. 2 of 3 keer schrok ze overeind in de doos, maar met mijn hand tegen haar aan sliep ze zo weer in. Geen piepje gehoord!! Wat een hond hè?

Nog even een fotootje van haar in haar nieuwe omgeving, waar iedereen idolaat van haar is - hadden we ook niet anders gedacht!

Klik voor grotere foto.

 
28-11-2007

Dinsdag 27 november 2007 -

BRITT's vrouw schrijft:
"Het is allemaal prima gegaan, ook in de auto. Op schoot zat ze te piepen maar toen ik haar op het dekentje legde, dat op de vloer tussen mijn voeten lag, sliep ze binnen enkele seconden. En dat deed ze de hele rit. Da's nog eens een hond!
Hier thuis was alles spannend en mooi, werd het te veel dan viel ze in slaap, eerst op het dekentje voor de kachel, later waar ze maar was.Ja wel vlak bij de mensen natuurlijk. Klik voor grotere foto.

 
27-11-2007

ma. 26 nov. 2007

Gelukkig, ze zijn dan toch eindelijk gekomen. Ik geloof dat ze echt wel aardig zijn. De nieuwe vrouw vond mij geloof ik wel erg lief. Ze zei allemaal lieve dingen tegen me. Was ik best aan toe, want het valt niet mee, zomaar helemaal zonder m'n zusjes. Maar straks gaan we naar m'n nieuwe huis en ik hoorde de nieuwe vrouw zeggen dat ik een eigen dekentje krijg. Da's ook wel prettig, want eerst hadden we 'n dekentje voor ons alle drie en m'n zusje plaste daar aldoor op. Dan mopperde de vrouw, want dan moest ze het weer wassen.
De nieuwe baasjes hadden een mooi halsbandje voor mij meegenomen. Kwam helemaal echt uit Noorwegen. Daar moet ik vast wel zuinig op zijn en mag er natuurlijk niet op kauwen.
We gaan eerst nog even op de foto en dan gaan we straks in de auto. Ik hoop dat ik niet misselijk word, want soms moet ik dan een beetje spugen. Maar de grote baas zegt dat het wel zal meevallen. Ik ga met hem nog even naar buiten in de voortuin. En daar doe ik een plasje en een hoopje en dan gaan we in de auto en ik ga bij de nieuwe vrouw op schoot. Ik ben eigenlijk wel een beetje moe.....

Klik voor grotere foto.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
RocketTheme Joomla Templates