27-11-2007

donderdag, 22 november 2007

Kijk, ze zijn gekomen: de twee grote baasjes en de twee kleine baasjes. En nu ga ik mee in de auto als ik iedereen heb gedag gezegd. We zien elkaar nog wel eens terug, zegt de vrouw. Nou, dat zou wel leuk zijn. Nu ga ik nog even op de foto en dan gaan we........tot kijk! Klik voor grotere foto.

 
24-11-2007

donderdag, 22 november 2007.

Vandaag is de grote dag. Ik - Laika - ga vandaag naar mijn nieuwe huis met de 2 grote en 2 kleine baasjes. Helemaal naar Brunssum in Zuid-Limburg. Waar dat is weet ik niet, maar het is een heel eind rijden met de auto, zegt de vrouw. Ik weet wat een auto is, want daar hebben we al een paar keer ingezeten. Als de vrouw boodschappen ging doen, gingen wij vaak mee. Langs winkels lopen en naar mensen kijken. Soms kwamen we ook honden tegen. Die waren altijd groter dan wij. We gingen dan maar even op onze rug liggen. En dan zeiden de mensen: "och, wat schattig". Nou, zo schattig is dat nou ook weer niet: op je rug op die kouwe tegels. Maar wel veilig, dat hoort zo bij ons honden.

Maar goed, vandaag ga ik op reis. Ik heb m'n koffer al gepakt en m'n mamma en zusjes gedag gezegd. En nou zit ik met m'n knuffelbeest hier op de stoep te wachten tot ze komen......wel een beetje eng allemaal!

Klik voor grotere foto.

 
20-11-2007


Zo, het is bijna zover - binnen een week gaan we allemaal naar onze nieuwe baasjes. Toch wel een beetje eng. Maar aan de andere kan: we zijn natuurlijk dappere Viking-vrouwen, dus ontdekkings-tochten zit ons in 't bloed. Nou ja, we zien wel. Hier zijn we alledrie nog een keer op de foto in de tuin:

Ik ben Laika en weeg nu 3400 gram. Ik was de eerst geborene, dus ik vertrek ook als eerste. Donderdag de 22e komen mijn nieuwe baasjes mij halen en dan moeten we een héél eind rijden.

Klik voor grotere foto.

 
20-11-2007


en ik ben Duga en ik weeg 3500 gram, en ik ga zondag de 24e naar mijn nieuwe huis - daar wonen nog 3 verre familie-leden van me. Klik voor grotere foto.

 
20-11-2007


Hallo, ik ben Britt ik weeg nu 3450 gram en ik ga maandag de 25e met m'n baasjes naar mijn nieuwe huis - ben benieuwd. Klik voor grotere foto.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
RocketTheme Joomla Templates