2-11-2007

Woensdag 31 oktober 2007

Dat was voor ons een belangrijke dag. Onze vader heeft ons opgezocht. We kenden hem nog niet. Hij is best groot en stoer, onze vader, maar we geloven dat hij ons niet zo bijzonder vindt. Terwijl wij dat eigenlijk wel zijn. Vinden wij. Maar hij vond onze moeder wel aardig. Hij werd helemaal zenuwachtig toen hij haar zag. De vrouw wilde wel dat we allemaal op de foto gingen, maar dat vond geen van ons eigenlijk een flitsend idee. Nou ja, als het dan moest.... Klik voor grotere foto.

 
31-10-2007


...........Gôh, hij is écht groot..............

Klik voor grotere foto.

 
31-10-2007

Vandaag bezoek gehad van een soort van tante. Tante Styrja heet ze. de zus van onze Drífa. En ze had haar vriend meegebracht: Sammie. Heel groot, heel zwart en heel lief. Hij vond het geeneens erg dat zusje aan z'n poot knaagde...... Klik voor grotere foto.

 
31-10-2007

Toen de vrouw het over een nieuw huis had, zijn we zelf ook eens gaan kijken. En we hebben dit gevonden. Een beetje krap, laag plafonnetje maar wel een vrij uitzicht. Tja, we zijn onderdak, dat wel, maar het kán beter". Daar hopen we dan maar op! Klik voor grotere foto.

 
24-10-2007

24 OKTOBER 2007

..............LANG ZULLEN WIJ LEVEN IN DE GLORIA.............

Wij - de 3 gratiën, zoals de vrouw ons noemt - zijn vandaag één hele maand oud en de vrouw heeft een taart voor ons gemaakt. Gelukkig heeft ze niet gezongen, want wij zijn nogal gevoelig van gehoor.
Als we weer een maand ouder zijn, komt er voor ons een verrassing, heeft de vrouw gezegd. 't Heeft te maken met een nieuw huis, en zo. Nou, dat zien we dan wel.....

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
RocketTheme Joomla Templates