6-10-2007

Even een "staatie-foto" van Pa & Ma:

Klik voor grotere foto.

 
6-10-2007

half september:

Tjejen is dus drachtig. Over een kleine 2 weken zou ze moeten bevallen. Voorlopig houdt ze daar zelf nog geen rekening mee. Ze doet gewoon alles, waarvan ik denk: zou het ook iets kalmer aan kunnen? <br />Ze is ook niet erg zwaar. Ik denk dat er maar 2, hooguit 3 pups inzitten. In ieder geval meer dan één. Ik heb ze wel voelen bewegen. Ik zou natuurlijk een echo kunnen laten makenm maar als daar geen andere reden voor is dan mijn nieuwsgierigheid, vind ik dat eigenlijk onzin. Dus we wachten gewoon af. Wat erin zit, komt er vanzelf wel uit.  Nou ja, vanzelf....

Ze zoekt wel regelmatig haar werpkist op, maar of ze dat nu doet uit een drang van nestelen? Ik denk dat ze het gewoon wel een rustig plekje vindt. Alhoewel, de kist staat er altijd en pas de laatste weken gaat ze er aldoor in.

......en af-en-toe een dutje op de bank.........             

Klik voor grotere foto.

 
6-10-2007

eind juli 2007:

Tarok en Tjejen zijn hevig verliefd (Drífa zag hem trouwens ook wel zitten, maar daar vonden we haar nog een beetje te jong voor). Ze zijn de hele dag bij elkaar en beleven hun eigen "long hot summer", die overigens maar een paar dagen duurt. Dan heeft Tjejen er al weer genoeg van en maakt ze Tarok duidelijk dat "het uit is". Tarok gaat er niet gelijk mee akkoord, maar nadat hij voor de zoveelste keer flinke petsen kreeg in antwoord op zijn avances, heeft hij nu dan ook zoiets van "bekijk het maar". 
            

Klik voor grotere foto.

 
6-10-2007

Hallo iedereen,

Afgelopen juli kwam Tarok een tijdje logeren in Roswinkel

Tjejen en Tarok konden het gelijk goed met elkaar vinden.

Prettig idee, aangezien voor Tarok en Tjejen er plannen waren. Plannen die hopelijk zouden lukken......... 

Hier: Tjejen Tulle fra den Norske Gården en Tu-San Tarok of Dania  samen op de bank, nog onwetend van de dingen die komen gaan. 
        

Klik voor grotere foto.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
RocketTheme Joomla Templates