27-11-2007

ma. 25 nov. 07


.........en dan ging ik maar weer zitten.....met m'n koffertje en m'n knuffel .........waar blijven ze nou?....... Klik voor grotere foto.

 
27-11-2007

Maandag, 25 november 2007

Nou, daar sta ik dan. Ik - Britt - was de laast-geborene en ik word ook het laatst opgehaald. Nadat Duga vertrokken was, wat 't echt niet zo leuk meer. Ik was toen helemaal alleen. Nou ja, de grote honden waren er wel, maar dat is toch anders. Eerst was het nog niet zo erg, maar toen de vrouw zei: we gaan naar bed, ja toen miste ik m'n zussies best wel. Nou moest ik helemaal alleen slapen. Ik heb 'n beetje gehuild. Maar toen het weer ochtend was, zei de vrouw dat de nieuwe baasjes gauw zouden komen en dat nu ik m'n koffertje moest pakken. En m'n knuffel. Dus ik zat al vroeg op de stoep te wachten. Elke keer als er een auto langs kwam, ging ik staan om te kijken of ze het waren........ Klik voor grotere foto.

 
27-11-2007

zondag 25 november 2007

Nou, ze zijn dan toch nog gekomen, vrijdagavond, maar het was al donker. En ze hadden m'n nieuwe maatjes waar ik bij kom te wonen, ook meegenomen: Laska, da's de zuster van mijn oma, en Egil, dat is een jongen, nou ja, mán al, en die komt uit Zweden. En Kaisa, die is ook hier geboren. Ze waren best aardig. Egil moest ik wel in de gaten houden, want die is ook gek op knuffels, maar de Anneke-vrouw zei dat hij nóóóóit knuffels kapot maakt. Kan best, maar ik hou 'm toch maar in de gaten. 't Was best leuk dit weekend en ik heb ze alvast goed leren kennen. M'n zus Britt en ik zijn nog met de vrouw en de Anneke-vrouw en de Peter-baas boodschappen gaan doen en iedereen vond ons heel lief en schattig en zo.
En als Anneke-vrouw zei dat wij Buhundjes waren, vroegen ze elke keer Boe..wat?? Beetje dom, vinden we. Maar misschien zijn we wel héél speciaal.
En nou gaan we naar huis, naar Rotjeknor, zegt de vrouw.
Eerst nog even op de foto met m'n 3 nieuwe vrienden, nog een zoen op m'n neus van de vrouw en dan gaan we......doei, tot kijk! Klik voor grotere foto.

 
27-11-2007

vrijdag 23 november 2007

Zit ik - DUGA - hier met m'n hele hebben-en-houwen te wachten dat mijn nieuwe baasjes uit Rotterdam me komen ophalen, hoor ik van de vrouw dat ze pas vanavond komen.
En dat ze een paar daagjes blijven tot zondag.
Nou, dan kan ik net zo goed m'n koffertje wel weer uitpakken.
"Doe maar niet" zeg de vrouw, "kun je ook niets vergeten".
Ja hoor, ik vergeet m'n koffertje echt niet, dat hou ik gewoon goed vast en m'n knuffels hou ik ook in de gaten. Want tante Drifa pikt ze telkens af en maakt ze kapot. En ik heb ze vast nodig, daar in Rotterdam.
Misschien komen ze nog voor het donker is....... Klik voor grotere foto.

 
27-11-2007

do. 22 november 2007

Oh, wacht even, ik ga ook nog even met het grootste kleine baasje op de foto. Kay, heet-ie. Ik hoop dat we goeie vrienden worden. Zal best wel, want hij is heel aardig.
Nou, nog even de foto en dan gaan we echt, want het is een heel eind rijden..... Klik voor grotere foto.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
RocketTheme Joomla Templates